Betaalmethoden

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop om afterekenen. 

1. MisterCash, SofortBanking, iDEAL
Met BanContact/MisterCash, iDEAL en DIRECTebanking/SofortBanking kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van de bovenstaande betaalmogelijkheden met behulp van de online betaaldienst van Mollie.

2. PayPal
Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op: brandsofnature.be. Wij accepteren ook creditcard betalingen en PayPal.

3. Vooruitbetalen via Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of is uw bankrekening niet geschikt voor BanContact/MisterCash, iDEAL, DIRECTebanking/SofortBanking of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Superfoodplein (Brands of Nature is onderdeel van Superfoodplein), onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order automatisch in behandeling.

Het volledige bedrag kunt u overmaken naar ING Bank:
IBAN-code NL04RABO0317637347
BIC RABONL2U
t.n.v. Superfoodplein
onder vermelding van: het bestelnummer
   

Ook hier geldt bij binnenkomst van de betaling zal het pakketje binnen twee werkdagen verzonden worden.

 
 
  

  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »